Kickstart je week!

iedere

maandag

Start:

9 uur s’ochtends

Vrije inloop

Je bent welkom om tussen 9:00 – 17:00 & 19:30-21:00 bij de Mariakapel binnen te komen.

Niets moet,

heel veel mag.

Dé dag waarop je bij ons zonder plan of bedoeling jou zelf en/ of jouw intenties kan laten voeden en dragen op onze krachtplek.

Intenties

Kom jezelf ontladen en/ of opladen in de kapel. Bekrachtig je intenties of laat juist alles even varen.

Ontdek wat een krachtplek voor jou kan betekenen

‘Monday Blessings’ zijn er om een terugkerend ‘veld’ te scheppen waarin wij onze diepste intenties mogen omarmen. Onze diepste gevoelens mogen doorvoelen. Onze processen mogen doorstaan. Onze stilte mogen vinden en onze herrie mogen laten klinken. Ons goud mogen toetsen. Ons zilver mogen bespreken & ons koper mogen uitwisselen.

  • Intenties zetten

  • Qigong

  • Lachworkshop

  • Ruimte om te zijn

Qigong

Om 10.30 uur vindt er een Qigong-les plaats van Marc van de Ven. Je bent altijd vrij om een (kosteloze) proefles bij te wonen en de waarden van deze natuurlijke & bewuste levensvorm te ont-dekken. Te ont-wikkelen. Te ont-doen, van lading. Te laten stromen; zoals het stromen wenst.

Lachworkshop

Om 14.00 uur vindt er een lachworkshop plaats van Els Pfann. Voel je vrij om te ontdekken wat de kracht van jouw eigen lach voor jouw welzijn kan betekenen.

Stembevrijding

Coming soon!

Yoga Nidra

Yoga Nidra , een heerlijk ontspannende yoga! De yoga nidra-lessen worden gegeven door Marloes van Houtert. Zij is musicus, podiumtrainer en ademcoach. Tijdens de yoga nidra gebruikt ze haar (zang-)stem en muziek om je vakkundig door de sessies heen te leiden.

Voor jou

Heb je niets met al het aanbod en zou je gewoon willen mediteren of juist ‘stil zijn’, voel je ook juist dan vrij om je plekje in te nemen. Heb je behoefte aan een luisterend oor, een begeleidend gesprek of iets anders; stuur ons dan en bericht!