Wij zijn dankbaar dat je bij ons komt exposeren en met jouw werk bijdraagt aan de sfeer in de kapel & verbindingsmogelijkheden. Wij nodigen je uit om maximaal 2 maanden aansluitend jouw werk te exposeren in de Mariakapel op Landgoed Coudewater. Samen stemmen we de termijn af. Wanneer er mede-exposanten zijn, vragen wij je om in contact met deze mede-exposant het een en ander met elkaar af te stemmen aangaande de inrichting. Natuurlijk denken wij mee.

Inrichten en opbouwen expositie

In de kapel is ruimte voor zowel grote als kleinere werken en er zijn verschillende manieren om het werk op te hangen. Er is een rail-ophangsysteem met dunne ijzeren stangen alsook haken/schroeven met stangen. Hieraan kunnen werken worden opgehangen met een gewicht van maximaal 10 kg.

Er mag niets tegen de muren worden geplakt, geschroefd of gespijkerd. Wel kan er in overleg mogelijk in de voegen worden geschroefd of gespijkerd. De dag van op- en afbouwen plannen we in overleg.

Openingstijden

Op maandag is de Mariakapel voor ieder vrijblijvend geopend tussen 9.00 en 17.00. Daarbuiten zijn de openingstijden afhankelijk van de agenda van de kapel. Tijdens besloten lezingen, trainingen of andere evenementen gaat bezichtiging in overleg. Buiten de aanwezige medewerkers is er geen extra toezicht in de kapel.

Kosten

De kosten voor de expositie zijn €333,- voor 2 maanden. Wij verzoeken vriendelijk om dit bedrag aan het begin van de expositieperiode te voldoen.
Daarnaast vraagt de kapel een commissie van 13% exclusief btw per verkocht werk. Hiervoor zullen wij na afloop van de expositie een factuur sturen.

Verzekering

De kapel heeft helaas niet de mogelijkheid tentoongestelde werken te verzekeren. U kunt een eventuele verzekering afsluiten met uw eigen verzekeringsmaatschappij. De Mariakapel is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade of diefstal,
veroorzaakt tijdens de expositieperiode in de kapel.

Publiciteit en media

De Kapel ondersteunt de kunstenaar bij de publiciteit. We ontvangen graag ruim van tevoren informatie over de expositie: een digitale tekst en een digitale afbeelding van hoogwaardige kwaliteit en voldoende grootte (minimaal 3000 x 3000px). Deze gebruiken we in onze nieuwsbrief en mogelijk voor een persbericht welke naar verschillende regionale media zal worden verstuurd. De tekst zal daarnaast ook op de website van de Mariakapel worden geplaatst. Er is ruimte om visitekaartjes en informatie over jezelf neer te leggen in de kapel.

De medewerkers zullen op de hoogte zijn van de lopende expositie, zodat zij bezoekers kunnen doorverwijzen. Misschien ook leuk om een gastenboek neer te
leggen.

Opening

De Mariakapel regelt geen officiële opening. Wel is het mogelijk om zelf (in overleg) voor eigen kosten een opening, dan wel feestelijke afsluiting te regelen. Voor meer informatie hierover kun je even contact met ons opnemen.