Deze laatste Zomerse Klank(lig)reis deze zomer 2023 openen we alle muzikale- en energetische poorten van de Mariakapel Coudewater. Iedereen is uitgenodigd om naast het zich te laten onderdompelen in de klankgolven ook als je wilt en je geroepen voelt een muzikale bijdrage te leveren. Dat kan zijn met je stem, met de vele ritme- en klankinstrumentjes die beschikbaar zullen zijn (of je zelf kunt meebrengen), een eigen instrument of op de antieke vleugel die in de kapel staat. En wie weet, geeft ook nog iemand aan dat zij/hij het grote kerkorgel wil beroeren… Daarmee willen we je een smaak geven van het opgenomen zijn in een intuïtief veld waarbij we zelf instrument worden van een gezamenlijke afstemming. Noem het de Muzen, de Flow, de Zone, Spirit of …..

Aan het begin zullen we starten met een paar eenvoudige bio-energetische oefeningen die je helpen goed in je lijf te komen en in onderlinge afstemming. Frank Francesco zal alles wat gezegd wil worden mededelen en een paar suggesties delen om de avond wel een transparant, meditatief karakter te laten houden. Daarna gaan we in stilte, mag je gaan liggen/zitten en spreekt alleen nog de muziek… En als het rond is voor jou, kun je in stilte gaan.

Praktische informatie:

• In de ruimte zijn een beperkt aantal bedden en matrassen, vrij dunne yogamatjes, kussentjes en dekentjes aanwezig. Omdat het aantal deelnemers de laatste weken erg is aangegroeid, zou het fijn zijn als je zelf als dat mogelijk is een matje/dekentje/kussentje kunt meebrengen. Je mag overal in de kapel gaan liggen (en ook tijdens deze avond van plaats veranderen. Realiseer je dat de deels stenen vloer van het kerk en het altaar in de zomer koud aanvoelen dus neem daarvoor iets dikkers mee (bijvoorbeeld een opblaasbaar matje).

• De kerk is open vanaf 19:00. Om 19:30 starten we de avond en de muziek en de stilte stopt om 22:30 (vanwege onze dierbare buren)

• Bijdrage (speciale Monday Blessings-prijs): € 13 per persoon. Wie eerder de dag al een activiteit van de Monday Blessings heeft meegedaan betaalt: € 8 per persoon.

• Omdat we nu een muzikale boog maken van 3 uur zul je de hele tijd thee/water kunnen nemen. En daarbij zou het extra lekker zijn als je iets lekkers meebrengt voor daarbij ~ ook als een extra feestelijke afsluiting van deze Zomerse cyclus. Dat kun je dan (in stilte) tussendoor genieten

• Vooraf aanmelden is zeer gewenst via: franksoundheart@gmail.com of via Hipsy Zomerse Klank(lig)reis maandag 21 augustus: “Apotheose” – Hipsy {Er is geen maximum aantal gezien de grootte van de kerk!}

• Parkeren kan bij restaurant Leefgoed of op de parkeerterreinen op het landgoed. Gelieve niet aanbellen bij het klooster dat aan de kerk vast zit, want daar wonen andere mensen!

Sharing is caring