Maandag 7 augustus 19.30: klank(lig)reis en stemwerk in de Mariakapel op Coudewater

 

Laat je meenemen op deze klankreis en onderdompelen in de klankgolven van gitaar, sjamanentrommel, swaramandala, nada taranghini, koshi, indianenfluit en de helende klanken van de menselijke stem. Dit keer in een unieke samenwerking van meerdere medewerkers van het Monday Blessings team: qi-gong leraar en multi-instrumentalist Marc van de Ven, vocal coach en healer Christian Scheres en yogadocente, musica en ademcoach Marloes van Houtert.

 

Normaal gesproken begeleidt intuïtief musicus Frank Jenniskens (www.sound-heart.nl) deze klankreizen. Hij organiseert deze zomer een hele reeks van klankreizen op de maandagavond. Op 14 augustus zal intuïtieve percussionist Marck Hofmeester aansluiten en op 21 augustus vindt de laatste klankreis plaats.

 

We starten de avond met een paar eenvoudige helende stemoefeningen en het zingen van mantra’s. Die helpen je goed in je lijf te komen en je te openen voor ons vibrationele veld. Dan mag je gaan liggen en vanuit die ontvankelijke houding de intuïtieve klanken en trillingen ontvangen en hun werk laten doen. In een staat van diepe ontspanning en lichte trance kunnen spierspanningen zich ontladen, kunnen beelden en emoties aan de oppervlakte komen en soms waardevolle inzichten opborrelen. Door de klankreis met een persoonlijke intentie in te gaan, versterk je vaak dit effect en geef je het een zekere richting. Tegelijkertijd zal iedereen precies dat ervaren waar zij/hij op dat moment aan toe is. Het laatste half uur nemen we om weer terug te komen. Er is een kopje thee en je kunt iets lekkers meenemen als je wilt voor erbij. Het delen van ervaringen is mogelijk maar hoeft niet.

 

Aanmelden voor deze klankreis kan door een mail te sturen naar christian@vocalconnections.nl of via   https://hipsy.nl/event/20065-zomerse-klankligreis-en-stemwerk-maandag-7-augustus

 

Praktische informatie:

  • In de ruimte zijn vrij dunne yogamatjes, kussentjes en dekentjes aanwezig. Als dat voor je mogelijk is, kun je ook zelf iets meebrengen waarbij jij je comfortabel voelt.
  • De kerk is open vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur starten we de avond en rond 21.00 uur ronden we af
  • Bijdrage (speciale Monday Blessings-prijs): € 13 per person (graag contant afrekenen)
  • Parkeren kan bij restaurant Leefgoed of op de parkeerplaatsen aan de voorkant van de Mariakapel (kerk). Graag niet aanbellen bij het klooster dat aan de kerk vast zit, want daar wonen andere mensen!
  • Meer informatie over Monday Blessings vind je op https://www.mariakapelcoudewater.nl/monday-blessings/

 

Sharing is caring