Deze klank(lig)reizen zijn in principe de maandagavonden in de zomervakantie van 17 juli tot en met 21 augustus. 
Laat je meenemen op deze klankreis en onderdompelen in de klankgolven van gong, (gong)drum, (alt)viool, Native American fluiten, de lame sonore (zingende zaag), stem en allerlei klank- en ritme-instrumentjes uit de hele wereld.  Baad je in een weldadige (innerlijke) verstilling.
We starten de avond met een paar eenvoudige bio-energetische oefeningen die je helpen goed in je lijf te komen en je te openen voor ons vibrationele veld. Dan mag je gaan liggen en vanuit die ontvankelijke houding de intuïtieve klanken en trillingen ontvangen en hun werk laten doen.
In een staat van diepe ontspanning en lichte trance kunnen spierspanningen zich ontladen, kunnen beelden en emoties aan de oppervlakte komen en soms waardevolle inzichten opborrelen.
Door de klankreis met een persoonlijke intentie in te gaan, versterk je vaak dit effect en geef je het een zekere richting. Tegelijkertijd zal iedereen precies dat ervaren waar zij/hij op dat moment aan toe is.
Het laatste half uur nemen we om weer terug te komen. Er is een kopje thee en je kunt iets lekkers meenemen als je wilt voor erbij ;)
Het delen van ervaringen is mogelijk maar hoeft niet.
Frank Francesco Jenniskens (www.sound-heart.nl) begeleidt de avond op zijn bekende afgestemde en intuïtieve wijze.
In de ruimte zijn vrij dunne yogamatjes, kussentjes en dekentjes aanwezig. Als dat voor je mogelijk is, kun je ook zelf iets meebrengen waarbij jij je comfortabel voelt.
De kerk is open vanaf 19:00. Om 19:30 starten we de avond en rond 21:00 ronden we af.
Bijdrage (speciale Monday Blessings-prijs): € 13 per persoon (graag contant af rekenen).
Vooraf aanmelden is zeer gewenst via: franksoundheart@gmail.com
Parkeren kan bij restaurant Leefgoed of op de parkeerplaatsen aan de voorkant van de Mariakapel (kerk). Graag niet aanbellen bij het klooster dat aan de kerk vast zit, want daar wonen andere mensen!
Deze klank(lig)reizen zijn in principe de maandagavonden in de zomervakantie van 17 juli tot en met 21 augustus. 
NB Het kan zijn dat er deze zomer een maandagavond toch komt te vervallen. 
Check daarom www.sound-heart.nl voor de laatste informatie.

Sharing is caring