Stap in de magie van “De Roep van de Bron” en laat je betoveren op 10 September 2023
Dompel jezelf onder in een mystieke en transformerende dag waarin je alle blokkades kunt doorbreken die jou ervan weerhouden de nieuwe jij te verwelkomen.
Deze unieke gelegenheid nodigt je uit om te luisteren naar de roep van de bron en gehoor te geven aan de oproep van je ziel.

Een Diepe Verbinding met de Bron
Laat je meenemen naar de diepste lagen van je bestaan, waar je de betekenis van de bron ontdekt. Deze krachtige bron is de essentie van Het Universum en draagt de sleutel tot jouw persoonlijke transformatie. Tijdens “De Roep van de Bron” zul je de geheimen van deze bron onthullen en een diepe verbinding ervaren met je ware zelf en het wezen van het bestaan.

De Magische Activaties van Janosh
Ontdek de buitengewone activaties van Janosh, de meester van geometrische codes. Laat je betoveren door de kracht van symbolen en geluiden die je energetisch potentieel activeren en je bewustzijn vergroten. Deze magische technieken zullen je begeleiden naar een staat van diepe transformatie, waarin je blokkades worden doorbroken en je ware potentieel naar voren komt.

Quantum Jumps en Communicatie met Intelligenties
Duik in de fascinerende wereld van Quantum jumps en communicatie met intelligenties, begeleid door Milan Somers. Leer hoe je kunt communiceren met hogere bronnen van wijsheid en inzicht, en maak sprongen in je bewustzijn die je groei en transformatie stimuleren. Milan Somers, expert op het gebied van Quantum Hypnose en communicatie met intelligenties uit verschillende dimensies, zal je begeleiden bij het verkennen van deze buitengewone mogelijkheden.

 Een Betekenisvolle Doorbraak
Aan het einde van deze betoverende dag zul je een diepe doorbraak ervaren.
Belemmeringen die jouw pad naar groei en transformatie blokkeren, zullen worden overstegen. Je zult je verbonden voelen met je ziel en de bron van al het bestaan, waardoor je een nieuw hoofdstuk in je leven kunt verwelkomen vol vertrouwen en vervulling.

Een Reis naar Jouw Ware Essentie
Tijdens “De Roep van de Bron” leer je krachtige technieken om je energetische potentieel te activeren en te versterken. Je maakt quantum jumps in je bewustzijn en ontvangt wijsheid van hogere intelligenties. Daarnaast doorbreek je karmische koorden en laat je negatieve patronen los. Je legt diepgaande verbindingen met je ziel en ervaart de basisfrequentie van wie je werkelijk bent.
Laat Je Betoveren door de Bron
Deze magische dag is bedoeld voor degenen die de roep van de bron horen en klaar zijn om gehoor te geven aan hun innerlijke verlangen naar groei en transformatie. Of je nu een beginneling bent of al ervaring hebt in spiritueel werk, je bent van harte welkom om deel te nemen. Samen met gelijkgestemde zielen vorm je een gemeenschap die de roep van de bron beantwoordt en de magie van het bestaan omarmt.

Investering
De investering voor deze betekenisvolle dag is slechts €149. Dit omvat alle materialen en verfrissingen tijdens de pauzes. De lunch is niet inbegrepen.
Voel je de roep van de bron en besef je diep van binnen dat deze dag een keerpunt zal zijn in je spirituele reis? Aarzel dan niet langer, maar laat je betoveren en reserveer nu jouw plek voor “De Roep van de Bron”.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 10 september 2023, waar we samen de roep van de bron beantwoorden en een betekenisvolle connectie maken met onze ware essentie.

Sharing is caring