Vanaf 20 maart iedere maandagavond tijdens onze Monday Blessings:

YOGA NIDRA , een heerlijk ontspannende yoga!

Yoga en adem
Yoga en ademhaling hangen nauw samen. Veel mensen ademen gejaagd, vaak door stress. Dat voelt vervelend en brengt zowel fysieke als mentale onrust met zich mee. Wanneer je rustig gaat ademen geef je je onderbewuste een seintje dat alles oké is en kun je je weer ontspannen en concentreren. In de yogatraditie zitten hele fijne ademtechnieken. Deze worden gebruikt in alle vormen van yoga.

Een hele fijne vorm om naar een complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning toe te werken is yoga nidra.

Het mooie van Yoga Nidra is dat je eigenlijk helemaal niets hoeft te doen! Na een korte warming up van eenvoudige, ontspannende oefeningen die iedereen kan doen, installeer je je comfortabel. Liggend op je rug luister je met gesloten ogen naar een Nidra sessie, die geleid wordt door Marloes.
Zo word je op een liefdevolle manier tot ontspanning gebracht. Ontdek de healing space tussen waken en slapen. Na een Nidra sessie voel je je heerlijk uitgerust!

Yoga Nidra bestaat oorspronkelijk uit een serie eeuwenoude meditatie-oefeningen om o.a. het zenuwstelsel te kalmeren, een intens diepe rust te ervaren, het lichaam zichzelf te laten genezen en alles in het hoofd op orde te brengen. Dat kunnen wij als mensen van deze tijd wel gebruiken……

De yoga nidra-lessen worden gegeven door Marloes van Houtert. Zij is musicus, podiumtrainer en ademcoach. Tijdens de yoga nidra gebruikt ze haar (zang-)stem en muziek om je vakkundig door de sessies heen te leiden.

Voor meer informatie over Marloes kun je een kijkje nemen op www.opjouwpodium.nl en op social media.

Een heerlijke ontspannen uurtje, een cadeautje aan jezelf!

KOSTEN: 13 euro per keer, graag contact afrekenen.

Sharing is caring