Tijdens deze sing along en workshop ga je onder begeleiding van Laura de Bekker en Christian Scheres op ontdekkingstocht naar het maken van een eigen liedje.

Wij dagen je uit om te improviseren door je te laten proeven van diverse stijlen. En zo uitdrukking te geven aan wat er in je hart leeft. Laura begeleidt je hierbij op de vleugel. Tot slot zingen we dan samen een paar fragmenten van wat jullie gemaakt hebben.

Over Laura:
Laura is zangeres, zangpedagoge en singer-songwriter. Ze speelde in kleinschalige theaterprojecten en werkte als vocal coach bij het tv-programma ‘De Zingende Zaak’. Daarnaast is zij als docent verbonden aan de muziektheateracademie van het Rotterdams Conservatorium.

Over Christian:
Christian is jazz- en klassiek zangeres. Ze zingt in haar eigen combo Jazz ’n Breakfast en in het Brabant Koor. Ze schrijft haar eigen vaak jazzy composities. De afgelopen jaren volgde zij zangopleidingen op het gebied van Complete Vocal Technique, Universal Voice System en De Helende Stem.

Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Sharing is caring