INTERACTEVE LEZING

Overheerst je gezondheid je leven? Zoek jij naar mogelijkheden wat jij kan doen om jezelf te helpen in je situatie? En wil je voelen dat jij zelf de eigenaar bent van je lichaam?

De regie terug nemen over je energie en je gevoelens doe je van binnenuit. Door echt fysiek aanwezig te zijn in je lijf, kan je weer de regie terugnemen over je energie en daarmee je vitaliteit.

Alles kan veranderen als je jezelf toestaat je eigen fysieke ruimte te belichamen. Je voelt weer wie je bent en wat jij nodig hebt. Het opent een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Laat je dan verrassen en ervaar de rijkdom die in je verborgen zit. Wij zijn unieke wezens en tot zoveel meer in staat dan we denken.

Wat brengt de avond je?

* Ervaren wat jij zelf kan doen om je krachtig en fijn te voelen, ongeacht je situatie.
* Inzicht in hoe liefde invloed heeft op onze gezondheid. Gezien vanuit de wetenschappelijke & energetische wereld.
* Ervaren hoe je fysiek kan openen voor je levensenergie.
* Een totaal andere kijk op wie je bent en wat je kan.
* Weer je diepe vertrouwen voelen in jezelf.
* Van binnenuit kunnen voelen wat je nodig hebt.
* Blij zijn met wie je bent.
* De magie in je leven durven verwelkomen.

Fysieke klachten en ziekte zijn een teken dat er iets in je leven anders mag. Je lijf vraagt om je aandacht. Het kan je manier van leven niet ‘bijbenen’.

Hoe die verandering mag zijn? Dat is voor iedereen anders. Echter 1 ding is voor iedereen hetzelfde. Je lijf vraagt om meer levensenergie. De kracht die er al voor je is. Dat is een prachtig startpunt om mee te beginnen.

Vanuit daar ga je weer voelen wat jij nodig hebt. Je lijf weet het.

Gezondheid begint bij openen om te kunnen ontvangen. Jezelf toestaan om alle kracht die er voor je is ook te mogen toe-eigenen.

De Kracht van Liefde speelt hierin de sleutelrol.

Hoe? Kom dat ervaren in deze interactieve middag.

Wij zijn vergeten hoe krachtig we zijn.

Sharing is caring