“Stoppen met aanpassen begint met houden van jezelf”.

Waarom passen we onszelf toch steeds zo aan, terwijl we weten dat het niet werkt, dat het niet fijn is om af te gaan op de ander en het zelfs pijn doet om steeds weer te voelen dat je weer voor de ander gekozen hebt en niet voor jezelf?

 

Nadine neemt je op 14 april mee op jouw eigen pad in haar theaterlezing. Ze legt uit waarom mensen gaan aanpassen, welke patronen daarbij een rol spelen, hoe je die ontwikkeld hebt, welke angsten ten grondslag liggen aan het aanpassen en hoe je de patronen kan doorbreken. Ze wisselt deze informatie af met voordracht uit haar boek ‘Dansen met je schaduw’, een gedichtenbundel die je de weg wijst naar jezelf onder begeleiding van haar hangdrumspel.

 

Nadine: ‘Met mijn theaterlezing ga ik door land en daarbij ben ik steeds op zoek naar bijzondere, mooie, krachtige en passende locaties zodat niet alleen mijn boodschap dieper zal landen, maar jij als luisteraar ook dieper met jezelf kan verbinden. De Mariakapel is zo’n plek. Een intense plek waar er licht op het donkere schijnt, jij je omarmt mag voelen door alle moeders die ons voor zijn gegaan. Het is een plek waar jij je mag laten omringen door een magische stilte waardoor als vanzelf datgene geraakt en in beweging gezet wordt in jou dat de bedoeling is. Dit ondersteund door mijn inzichten, woorden, teksten uit mijn boek en klanken van de hangdrum maakt dat een reis naar je ziel kunt maken’.

 

Bestel hieronder uw tickets:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Sharing is caring