We leven in een Multiversum van een uitzonderlijke schoonheid. De zware processen waar de mensheid momenteel collectief en individueel doorheen gaat, fungeren slechts als een soort (buiten-)aards examen. Wanneer we ons weer (leren) verbinden met de Liefdevolle Bron – het begin en het einde van alles – en met alle delen van ons Hogere Zelf, die op andere plaatsen, in andere delen van de Kosmos hun eigen ervaringen hebben opgedaan, zullen we eindelijk weer heel-worden en terugkeren naar Huis.

Ilse’s kosmische herinneringen, inzichten en reflecties over onze oorsprong, huidige missie en bestemming, levert naast een zeer bijzonder ook een positief en hoopvol verhaal op waarbij de nadruk op de kracht van onze eigen vrije wil komt te liggen.

Er wacht je deze lezing een kosmisch reisverslag. Diep doorleefde getuigenissen nemen je mee naar gebeurtenissen die, ook al vonden ze in sommige gevallen vele duizenden jaren geleden plaats, ons vandaag nog steeds danig parten spelen waardoor ze onze heling in de weg staan.

Na de lezing zal er een mogelijkheid zijn tot het stellen van vragen. 

Het langverwachte Watermantijdperk is eindelijk aangebroken. Dat wil zeggen dat het water van de kruik van de Waterman/vrouw nu stilaan vele verouderde en voorbijgestreefde ideeën – de vissen – van het Vissentijdperk begint weg te spoelen. Het uitgangspunt dat we in een mechanisch, doelloos en onbezield Universum zouden leven, is zo één van die misverstanden die dringend dienen te worden opgehelderd. Kijk, vergissingen maken we allemaal weleens, maar een misverstand van deze grootte en omvang raakt en kwetst onnodig miljoenen mensen.

Of je het nu buitenaardsen noemt, lichtwezens (van andere dimensies) of Goden: feit is wel degelijk dat deze planeet destijds doelbewust door hogere beschavingen werd ingezaaid. Dat mensen zich dit vandaag nauwelijks kunnen voorstellen, komt doordat ze bang zijn (gemaakt) voor de onmetelijke ruimte binnen zichzelf én de werkelijke diversiteit die dat met zich meebrengt. Bange mensen zijn trouwens ook makkelijker manipuleerbaar en dat is voor sommigen wel zo handig. Het is nu aan ons, aan ieder van ons, om onze eigen redders te worden en onszelf te bevrijden. Pas dan kunnen we eindelijk weer toetreden tot de (Inter)Galactische gemeenschap: onze ware thuis.

Ilse Wanten (1973, Hasselt, BE) koos ervoor om in deze turbulente Eind/Openbarings-tijd in een fysiek lichaam op de Aarde aanwezig te zijn. Reeds als kind was ze zich sterk bewust van werelden die anderen niet konden waarnemen en had ze ervaringen met haar begeleiders, andere Zelven en gidsen van verschillende Sterrenvolken. Daarna werd haar gave lange tijd onderdrukt omdat ze er destijds nergens mee terecht kon. Dankzij haar radicale keuze voor een artistiek leven (actrice, danseres, zangeres) begon het zich terug te ontwikkelen om vanaf 2005 in een enorme stroomversnelling terecht te komen toen ze zich tevens aan het schrijven zette.
Naast vele artikels, een vaste column, blogs en eigen liedjes (onder de naam Isle of the Sky), schreef ze ook 2 boeken. Hoewel Ziel in Zicht! reeds in 2012 verscheen en Lieve Hemel in 2019, klinkt hun boodschap vandaag helderder dan ooit.

CHECK ILSE HAAR VORIGE LEZING IN FRIESLAND:
https://mailchi.mp/12ab3e1b7eb9/news-flash-13545792?e=693b3222cf

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Sharing is caring