Deze speciale editie van Moments with Source is een co-creatie van de Lichtkerk en onszelf en zal dankbaar worden omlijst door zangeres Kelsey Kluijtmans!!

Tijdens Moments with Source van de Lichtkerk ont-moeten we elkaar en vertellen we verhalen op vele creatieve manieren; door onder andere zang, dans, voordrachten, beeld en in stilte samen zijn. Op prachtige lokaties, rondom kampvuren, en in mystieke natuurgebieden.

Wat je gelooft is essentieel.

Vele religieuze teksten bevatten prachtige symboliek en krachtige metaforen die wijzen naar het licht in onszelf. Laten we elkaar daarom verhalen vertellen. Verhalen vol wijze, liefdevolle levenslessen, vol inzichten, worstelingen en emoties, maar vooral ook verhalen vol levenswijsheden en verlichting.

Ons doel is ons te verlichten van alle zwaarte die ons hart verduistert.

Als wij ons hart vullen met zelfliefde, dan zal ons energieveld zich vullen met dit universele licht. Door onszelf met licht te voeden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, kan letterlijk en figuurlijk het licht door onze aderen stromen. Op basis van deze helende werking van het Licht willen wij ook onze samenleving met in al haar facetten voeden.

Wij zijn toegankelijk voor iedereen,  jong en oud. Donaties gewenst vanaf € 13,- pp en € 8,-per kind.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn in verband met praktische informatie en voorbereiding.

Mail naar info@lichtkerk.nl of info@mariakapelcoudewater.nl

MEER INFO over Kelsey en haar muzikale werk vind je hier: https://kelseyandtheuniverse.com

 

 

Sharing is caring