Wat is de intentie voor deze dag?

De intentie voor deze dag is om terug te gaan naar onze essentie, terug naar het hart, terug naar liefde, zachtheid en verbinding.

Als de onderstaande kernwoorden jouw aanspreken is deze dag echt voor jou!

  • hart, liefde, verbinding, zachtheid, cacao
  • vertragen, verlangzamen, stil staan, reflecteren
  • vieren, verbinden, beweging

Kijk je uit naar:

  • het vieren van de zomer, het vieren van het leven?
  • een dag voor jezelf te creeren waarbij je weer verbinding maakt met je hart
  • een dag met fantastische mensen samenmeld je dan aan voor the Portal to (Y)Our Heart – MIdSummer Celebration.

Corona Meerman (co-founder CACAMO, Soul & Strategy Mentor en Sensual Feminine Retreats/Trainingen) organiseert deze dag samen met een fantastisch team qua organisatie, Ecstatic Dance DJ en een team die de mantra’s zal verzorgen. 

Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is dus echt Corona 😉 Mijn ouders hebben mij Corona genoemd vanwege de kring rond de zon en mijn vader noemt mij dan ook altijd “zonnetje”. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in Zeeland en ben daarna wel 9 keer verhuisd (o.a. Rotterdam, Noordwijk, Hilversum, Singapore en Bali). Inmiddels ben ik weer terug in het prachtige Zeeuwse Middelburg. 

Ik had lang het gevoel dat ik moest kiezen tussen heel veel dingen in mijn leven tot dat ik ontdekte dat BEIDEN juist balans en die ease, grace en joy geven in mijn leven. 

Dit begon eigenlijk al in mijn studententijd dat ik dacht dat ik een keuze moest maken tussen de opleiding psychologie en bedrijfskunde, uiteindelijk heb ik het beiden gedaan: er zitten zoveel waardevolle elementen in beiden!

Vervolgens heb ik 5 jaar als manager in de commerciele wereld gewerkt terwijl ik ook al mijn eigen bedrijf in coaching, InnerGuidance journeys, retreats en cacao ceremonies had. 

Inmiddels weet ik dat ik ook niet meer hoef te kiezen tussen in het buitenland te wonen (Bali, Zweden en Portugal) en om de koffie bij de liefste oma’s in dat kleine Zeeuwse dorpje te kunnen. Dat beiden zorgen voor inspiratie, energie en liefde!

Sinds 2020 heb ik mijn volledig gefocust op mijn eigen bedrijf en ben ik een 2e bedrijf CACAMO Cacao gestart.

Juist de combinatie van  de mannelijke energie voor de juiste focus, strategie en structuur en de vrouwelijke energie inzet voor creativiteit, ontvangen en inspiratie en de combinatie van “de aardse wereld” combineren met de wereld van “persoonlijke ontwikkeling” en spiritualiteit zorgt voor de ease, grace en fun!

Ik kijk er naar uit om je zaterdag 17 juni samen met het hele team te ontmoeten.

 

 

CoronaEvent-byLindaHastrich61

 

Sharing is caring