Tijdens deze eerste editie van Love In Motion ‘Inspire’ komen Willemijn Bessem en Willem Glaudemans naar de prachtige Mariakapel om hun bijzondere verbinding met de ongeziene wereld met ons te delen.

Willemijn Bessem is econoom, medium en schrijfster van verschillende boeken die zij deels via ingevingen vanuit de ongeziene wereld schreef. Van jongst af aan had Willemijn een sterk verlangen naar het goddelijke. Na haar studie werd zij zich bewust van de geestelijke wereld en reisde ze af naar India om daar verschillende wegen van bewustwording te bestuderen. Dit alles verrijkte haar kijk op de wereld enorm. Willemijn heeft het vermogen het mystieke en ongeziene eenvoudig te verwoorden en schept in het samenzijn een ruimte waarin je de verbinding met je goddelijke bron dieper kan ervaren. Willemijn is naast schrijfster en facilitator een levensgenieter en geeft workshops over meditatie, mediumschap, intimiteit en wild plukken.

Voor Love In Motion zal Willemijn zich laten inspireren door zowel haar eigen ervaring als door de geestelijke wereld, die zo nauw is verbonden met onze stroom van inspiratie en welzijn. Door open stille aandacht kunnen we samen de essentie van onze ware natuur ervaren en zal ze uitleg geven aan de verschillende wijzen waarop je de verbinding met de geestelijke wereld kunt integreren in je dagelijkse leven.

Willem Glaudemans verdiepte zich tijdens het vertalen van verschillende spirituele boeken, waaronder de ‘Nag Hammadi-Geschriften’ en ‘Een Cursus in Wonderen’, steeds meer in zijn eigen zielemissie en ingevingen vanuit een hogere lichtwereld.
Hij schreef en schrijft hier prachtig geïnspireerde boeken over, zoals over vergeving, het leven na de dood, onze levensmissie, het Zelf wat we werkelijk zijn.
Naast schrijver is Willem dichter en geeft hij klankschalen concerten en ontwikkelde hij het bekende Talentenspel.

Tijdens een interactieve lezing vertelt Willem ons met welke doelen onze ziel kan incarneren, uit welke aspecten een zielemissie bestaat en hoe je daarmee contact kunt krijgen. Hoe kun je je weer herinneren wie je werkelijk bent en hoe kun je vanuit je goddelijkheid gaan leven? Dit sluit aan op zijn nieuwste boek: Universele Spiritualiteit.

Singer/ songwriter Loes Swinkels verzorgt de muzikale omlijsting met prachtige liederen gedurende de dag.

Restaurant Leefgoed op Landgoed Coudewater zorgt voor een biologische/ vegetarische voedzame lunch.

Love In Motion ‘Inspire’ is een twee maandelijks evenement met bijzondere, bezielde en inspirerende sprekers en facilitators, live muziek en de mogelijkheid om samen het bewustzijn rondom een levensthema te vergroten.

Love in Motion ‘Inspire’ volgt de cyclus van het leven (het medicijnwiel) beginnend bij de ongeziene wereld waar wij vandaan komen en eindigt bij de ongeziene wereld waarheen wij terugkeren.
Over een periode van 16 maanden gaan we de diepte in naar de oorsprong van ons bestaan, om ons te herinneren aan ons volledig potentieel en weer terug te keren naar de balans die nodig is om in overvloed een vrij en gelukkig leven te leven.
Achtereenvolgens komen tijdens deze cyclus de volgende thema’s aan bod:

1. De ongeziene wereld en de herkomst van onze ziel
2. Zwangerschap, geboorte en kraamtijd
3. Onderwijs en Opvoeding
4. Intimiteit, seksualiteit en relaties
5. Manifestatie en creatiekracht
6. Zelfgenezing
7. Bovennatuurlijke gaves
8. De dood en de terugkeer naar de oorsprong

Een deel van Love In Motion ‘Inspire’ wordt gefilmd en later uitgezonden en gedeeld via verschillende kanalen.

Sharing is caring