Ty Alexander en Milla Linna zijn een inspirerend stel en brengen een geheel nieuwe stroming van Conscious Dance naar Nederland.

Ty is een belichaamd leraar en danser. Hij neemt je met aandacht mee op reis in de beweging en nodigt je uit jouw flow te vinden waar jouw hoofd niet meer tussen jou en je vrije expressie staat. Inspirerend in zijn teachings, beweging en dans leidt hij je tijdens deze Love in Motion met een conscious movement class de twee uur durende set van Milla in!

Milla is grondlegger van Ecstatic Dance in Finland en heeft een eigenzinnig vernieuwend muziekrepetoir. Milla en Ty nemen je graag mee in hun flow die gedurende de hele set voelbaar zal zijn.

Voorafgaand aan het dansen openen we de cirkel met een cacaoceremonie. Rauwe cacao is een hartopener en geeft fijn een beetje extra subtiele energie om mee te nemen in het dansen.

Let op! Deze conscious Movement Class wordt gegeven in het (Amerikaans) Engels ✨ Ty spreekt langzaam en duidelijk.

Love In Motion Conscious Dance nodigt je uit om van binnenuit in beweging te komen. Je lijf, je gevoelens en je verlangens de ruimte te geven. Te luisteren naar de beweging die je lichaam wil maken, te luisteren naar de beweging van je ziel. De vrije ruimte te betreden om expressie te geven aan de uitnodiging van de muziek. Love in Motion nodigt je uit jouw liefde in beweging te brengen. Voor de muziek, voor de dans, voor jezelf en voor de wereld.

Sharing is caring