Voor inschrijven stuur me een e-mail : keeley@degreefonline.nl

Geniet jij ook zo van de natuur, of het nu vriest of de zon schijnt? Volg je het ritme van Moeder Aarde?

Voel je je thuis als je langs een rivier loopt of onder een eeuwenoude boom staat? Mijn jaartraining zal deze ervaringen nog versterken en duidelijker maken.
Onze voorouders waren verbonden met de cycli van Moeder Aarde en de maan. Zij ervaarden het leven als een cirkel en eerden 8 seizoenen die zij sabbats noemden. Centraal in deze vieringen stonden Godinnen. Elke viering had een spirituele en aardse boodschap.
Mijn naam is Keeley, ik ben opgeleid in Glastonbury tot Priesteres van de Godin. Al vele jaren ben ik alles aan het leren over de oude natuur religie, via boeken van Laurie Cabot, Starhawk en Ann Moura.Tijdens mijn zoektocht ben ik in Glastonbury terechtgekomen. Daar volgde ik de opleiding om Priesteres te worden.Het voelde als thuiskomen, omringd door een groep mensen van over de hele wereld die ook verdieping en verbinding zochten.
Glastonbury, Glass town, Avalon, mythische en aardse plek, het hart-chakra van de aarde. Als je ooit hier geweest bent dan weet je hoe bijzonder het is. Tijdens de training zal ik jullie de energie van deze mysterieuze plaats laten ervaren
De training begint in februari , met Imbolc, eerste tekens van de lente.Sneeuwklokjes, krokusjes. De energie is optimistisch, mooie tijd om iets nieuws te beginnen .Voorkennis van mythologie en/of magie is niet noodzakelijk. Ik vraag wel dat je open bent, veiligheid binnen de groep creëert zodat jullie elkaar kunnen steunen en stimuleren.Liefde voor de natuur en compassie is wel nodig.
De seizoenen, 8 sabbats en de standen van de maan zullen centraal staan. Ik leer jullie ook verschillende vormen van divinatie en rituelen die bij de Sabbats horen.
Een natuurwet die ik hanteer is:
‘IF IT HARMS NONE ,DO WHAT YOU WILL’
‘DOE WAT JE WILT, ZOLANG HET NIEMAND SCHAADT’

De training duurt van februari tot december . Rond de sabbat komen we bij elkaar, in totaal 8 bijeenkomsten.
Data:
2 februari Imbolc introductie
22 maart Ostara
26 april Beltane
7 juni Lithe
2 augustus Lugnasadh
20 september Mabon
1 november Samhain
13 december Yule en dedicatie
In het verleden waren er  13 zusters die over de Kapel waakten, zij moesten op een gegeven moment vluchten. In de kapel zijn er verschillende leylijnen die het altar kruisen. De energie is heel bijzonder en ik ben erg dankbaar dat ik de training hier mag geven. Daarom streef ik naar 12 cursisten met mij erbij zijn we met zijn 13. 13
Is ook het getal van het aantal volle manen in een jaar.
Vrijdag is de dag van Freya, de Norse godin. Op vrijdagochtend komen we bij elkaar.
De bijeenkomsten zijn op vrijdag van 9:30 tot 12:30
Investering : €480 inclusief thee en gebruik van de Kapel
8 x trainingen.
Voor inschrijven stuur me een e-mail : keeley@degreefonline.nl

Sharing is caring