Stef zal het op een toegankelijke manier hebben, over de veranderingen in de Nieuwe Tijd, die ons naar een heel ander bewustzijnsniveau brengen. De nieuwe tijd roept vragen op en door inzicht te krijgen in de huidige tijd kan je met meer vertrouwen naar de toekomst kijken. Wat gebeurt er met de energie?

De trillingsfrequentie van de aarde heeft invloed op vrijwel alles, ook op onze eigen energie. Door middel van inzichten die hij heeft doorgekregen (onder andere door channelling), zal hij eenvoudige uitleg geven over de veranderingen die ons te wachten staan.

Onderwerpen als de mogelijke oorzaak van flippen (plotselinge agressie), of DNA veranderingen, kunnen aan bod komen. Het is een interactieve lezing waarbij deelnemers zelf ook vragen kunnen stellen en onderwerpen kunnen voorleggen.

Stef zijn aura kan je leren waarnemen. Maar hoe doe je dat, en wat kan je ermee? (Dit is een lezing en natuurlijk geen cursus, maar het kan zeker leerzaam zijn).

Verder: aan de hand van de dimensieladder kan je ontdekken welke relaties goed bij je passen, hoe ver staan mensen om je heen van je af en welke rol heeft jouw spirituele groei op jouw relaties.

Kom genieten van deze inspirerende en verhelderende lezing.

Over Stef Freriks:

Stef Freriks, schrijver van “De Kracht van Bewustzijn” en maker van de gratis meditatieserie “De Nieuwe Wereld”, realiseerde zich als kind al, dat situaties en ervaringen op een bijzondere wijze door hem werden beleefd. Hij ontwikkelde zijn gaven en kennis en gebruikte dit later om de omgeving waarin mensen en dieren zich bewegen, te onderzoeken en te begrijpen. Vanuit zijn gave, werk- en levenservaring geeft hij sinds 1995 inspirerende lezingen, persoonlijke readings, maar ook bedrijfsconsulten, cursussen en trainingen, waarbij hij toegankelijke informatie geeft vanuit een overstijgende zienswijze.

 

Sharing is caring