Een reis langs mythologische en spirituele ontdekkingen, sterrenbeelden en geheimzinnige lijnen.

In deze lezing bespreekt Eelco de Boer dat er sporen van oude Noordse, Germaanse en Griekse mythologie zijn terug te vinden in Nederland. Met name in de noordelijke provincies Friesland en Groningen, maar ook in Zeeland. We vinden hier de oude Noordse onderwereld genaamd Helheim (het Griekse Tartarus) en het Walhalla (het Griekse Hades), zoals uitgebreid beschreven in eerdere boeken van Eelco. In deze lezing draagt de auteur nieuwe bewijzen daarvoor aan. Ook in deze lezing nieuwgevonden kopieën van sterrenbeelden op de grond in Nederland, wederom door de mythologie te volgen.

Daarnaast toont de auteur aan dat bekende religieuze bouwwerken over de hele wereld via lijnen en verborgen symboliek met elkaar zijn verbonden. Omdat de bouwwerken zich op verschillende continenten bevinden en uit verschillende perioden in de geschiedenis stammen, kan het haast niet anders dan dat er door de gehele menselijke beschaving heen een (geheime) organisatie moet zijn geweest die deze bouwwerken planmatig heeft gebouwd.

Nederland is het land waar de betreffende lijnen bij elkaar komen, met directe verwijzingen naar de onderwerelden waar de zielen van overledenen volgens de mythologie hun laatste rustplaats vinden. Onderwerelden die door boodschappers in direct contact staan met de goden en die door hun symboliek terug zijn te vinden in de namen van Nederlandse plaatsen, rivieren en bouwwerken.

In deze lezing extra aandacht voor de Noorse en Griekse mysteries in Friesland en Groningen.

Wie is Eelco de Boer (1962)
Eelco de Boer is auteur van verschillende boeken over de wereld geschiedenis. In 2013 kwam zijn eerste boek uit Verdwenen Beschaving, welke als snel opgevolgd werden door de boeken “Verborgen” geschiedenis en “Abraham was een Fries en Homerus een Zeeuw”. Hoewel Eelco de Boer bekend is bij bepaalde spirituele en occulte scènes is hij bij het grote publiek nog niet doorgebroken. Zij nieuwste boek Mysteries in Nederland brengt daar wellicht verandering in.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Sharing is caring