De Michael-Apollo-lijn is een van de krachtigste energielijnen van Europa. Hij loopt van Ierland, via Engeland, Frankrijk, Italië en Griekenland naar Israël en verder. Je vindt op de lijn ruim 400 krachtplaatsen! Theo Buijsrogge heeft deze in zijn boek gedocumenteerd.

In het boek Michael-Apollo-lijn van Theo Buijsrogge beschrijft Theo dat de aarde een levend wezen is en, net als een mens, naast een fysiek lichaam, ook een energetisch lichaam en bewustzijn heeft. Net als bij de mens met haar chakra’s, meridianen en acupunctuurpunten, stroomt de energie van de aarde ook door energiebanen en energiepunten. Deze energiepunten van de aarde hebben een sterk effect en brengen je in verbinding met een universeel weten. Ze werken helend en geven je steun en kracht. Je kunt hier makkelijker inzichten en antwoorden op levensvragen ontvangen. We noemen ze daarom krachtplaatsen.

Veel krachtplaatsen zijn met elkaar verbonden door middel van energielijnen. Onze voorouders voelden intuïtief hoe bijzonder deze plaatsen op de aarde waren en bouwden hier hun heiligdommen. Nu steeds meer mensen bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling en meer gaan luisteren naar hun eigen weten en intuïtie, wordt de oorspronkelijke kwaliteit van krachtplaatsen door velen herontdekt.

Michael-Apollo-lijn

Een van de indrukwekkendste energielijnen is de Michael-Apollo-lijn die dwars door Europa loopt, van Ierland, via Frankrijk, Italië en Griekenland naar Israël.

Theo Buijsrogge

Theo Buijsrogge is interim manager, coach en auteur. Naast zijn van nature erg rationele kant heeft hij door jarenlange opleidingen ook zijn intuïtieve kant sterk ontwikkeld. Daarbij kwam hij in aanraking met krachtplaatsen en de ervaringen en inzichten die hij er kreeg fascineerde hem enorm. Het stimuleerde hem om meer krachtplaatsen te vinden, deze zelf te ervaren en het bestaan ervan te delen met anderen. Dat doet hij onder andere via dit boek en de website www.powerplaces.eu die hij hiervoor oprichtte.

De middag bestaat uit drie delen:

  • Introductie over krachtplaatsen, energielijnen en energieoefeningen.
  • De Michael-Apollo-lijn met een toelichting van bijzondere, opmerkelijke en verrassende krachtplaatsen op de lijn.
  • Totstandkoming van het boek en officiële introductie.

Wat ontvang je deze middag ?

  • Inloop met koffie/thee en welkom.
  • Boekpresentatie en inleiding.
  • Lezing door de auteur Theo Buijsrogge.
  • Feestelijke afsluiting met bubbels.
  • 50% Korting op de aanschaf van het boek Michael-Apollo-lijn (normale prijs €33,-).,
  • Én korting op de aanschaf van onze andere titels (zolang de voorraad strekt).

Meer informatie over de Michael-Apollo-lijn en het boek: https://powerplaces.eu/algemeen/boek-michael-apollo-lijn/

 

 

Sharing is caring