Door:

Hans (Johannis) van Dodewaard, spiritueel reader
Frank (Francesco) Jenniskens, intuïtief musicus

Een avond om op intuïtieve wijze dieper contact te krijgen met je aura-energieveld, inzicht in een levensvraag of een stuk heling te ontvangen.

Hans heeft al vroeg in zijn leven ontdekt dat hij een bijzondere gave had en heeft zich jarenlang ontwikkeld en bekwaamd om deze gave te kunnen delen.
Zoals hij zelf zegt: “Aura-indrukken vallen mij als het ware toe en ik geef er woorden aan.
Vaak zeggen deze impressies iets over jouw levensproces. De bedoeling van de reading is om jou te steunen en stimuleren. Vanwege de herkenning ontstaat vaak ook rust.”

Meer over de achtergronden van Hans van Dodewaard kun je lezen op zijn
Facebook-pagina: “Spirituele Praktijk Hans”

Frank Francesco zal de avond inleiden met enkele lichaamsgerichte oefeningen en een klankbedding verzorgen vanuit zijn intuïtieve afstemming gedurende de avond met diverse klankinstrumenten, violen, Native American fluiten en zijn stem.
Meer info over zijn muzikale werk: www.sound-heart.nl

Een avond voor eenieder die zich in een veilige en liefdevolle setting open wil stellen, wil groeien in bewustzijn en het onverwachte durft toe te laten.

 

 Praktische zaken:

* Meenemen: zorg voor kleding waarin je lekker kunt bewegen en eventueel slofjes.
Stoelen, kussens en matjes zijn aanwezig. Een dekentje kan prettig zijn nu de avonden weer wat koeler worden.

* Reading opnemen: ervaring leert dat mensen het fijn vinden om hun eigen reading op te kunnen nemen. Je kunt hier bijvoorbeeld de voice-recorder op je mobiel of een andere opname apparaat meebrengen. Uit privacy overwegingen vragen we je wel om niet readings van anderen op te nemen tenzij afgesproken.

* Bijdrage: voor deze avond hanteren we twee tarieven en je mag zelf bepalen welk bedrag nu het beste bij je past: € 27,50  of  € 22,50  (incl. btw en excl. ticketkosten).

* Aanmelding en betaling: je kunt je tickets aanschaffen via https://hipsy.nl/ (zie onderstaande link naar tickets).

Heb je vragen mail naar:franksoundheart@gmail.com .

Weet je van Harte Welkom !

Sharing is caring