Zing mee met Ien Bouwmans en Christian Scheres, tijdens deze sfeervolle sing along vol moderne mantra’s voor licht en vrede. Ervaar de magie en de verbinding van samen zingen in de kerk. De enige vereiste voor deze bijeenkomst is dat je graag zingt.

 

Vroeger was samen zingen in de kerk een vast onderdeel van je geloofsleven. Dat zijn we kwijtgeraakt en daarmee ook een stukje verbinding met elkaar. Je hoeft niet aanhanger te zijn van een geloof om de kracht van samen zingen in een kerk of kapel te ervaren. Door samen te zingen voel je de verbinding, de liefde en het licht. Wij willen tijdens deze feestelijke moderne kerstsamenzang zingen in de kerk een nieuwe betekenis geven. De Mariakapel mag weer tot de nok toe gevuld worden met zingende mensen. We werken met moderne mantra’s en laten je de kracht van je stem voelen. Maar vooral ook de enorme energie die vrijkomt wanneer je samenklinkt. Dan ontstaan de meest prachtige harmonieën.

 

Deze samenzang wordt op piano en met zang vakkundig begeleid door Ien Bouwmans en Christian Scheres. Zij zorgen ervoor dat je heerlijk kunt zingen. Just follow their lead!

Ien is dirigent van diverse koren waaronder All Women uit Rosmalen. Ze heeft haar eigen zangschool Innervoice en is klassiek en zorgzangeres.

Christian zingt jazz in haar eigen combo Jazz ‘n Breakfast en klassiek in het Brabant Koor. Ze werkt met principes uit de jazzimprovisatie en het helend vermogen van de stem.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Sharing is caring